Uusi suomalainen ulkokalustebrändi

ELOKUU mallisto - Uusi suomalainen ulkokalustebrändi HAVUE Collection

HAVUE COLLECTION

Kokoelma nykyaikaisia ulkokalusteita, jotka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.  – Kaikkiin ulkotiloihin, joissa ei haluta tinkiä laadusta tai estetiikasta.

Uusi suomalainen ulkokalustebrändi HAVUE Collection syntyi kolmen veljeksen tahdosta valmistaa korkealaatuisia ulkokalusteita, joissa yhdistyvät nykyaikainen muotoilu ja parhaat materiaalit.

Veljekset Jyrki, Jani ja Janne Järvinen ovat toisen polven perheyrittäjiä Järvi Z Oy:ssä. Järvi Z Oy on 30-vuotias puutuotteita valmistava perheyritys, joka sijaitsee Evijärvellä, Etelä-Pohjanmaalla.

HAVUE Collection -tuotteiden suunnittelua ja toteutusta ohjaava voima on pyrkimys korkeaan laatuun ja pitkään käyttöikään. Tuotteet valmistetaan Suomessa, pääosin omalla tehtaalla Evijärvellä. Ulkokalusteissa käytetään huolella valittuja materiaaleja, kuten Suomessa kasvanutta metsämäntyä ja ekologista Accoya-käsiteltyä havupuuta.

Ylpeydellä esittelemme ensimmäisen HAVUE Collection -malliston, jonka on suunnitellut muotoilija Rami Santala: ELOKUU Ulkotilan lounge-tuotesarja

ELOKUU lounge-tuoli sijoittui finalistien joukkoon Puuteollisuusyrittäjät ry:n ja Ornamo ry:n järjestämässä Suomalainen huonekalu -suunnittelukilpailussa vuonna 2020.

Verkkokauppamme avataan perjantaina 30.4. osoitteeseen: www.havuecollection.fi

Kuvapankki median ja yhteistyökumppaneiden käyttöön.

Shopping Cart