HAVUE

Missiomme on valmistaa ulkokalusteita, joiden valintaa ei tarvitse katua.

HAVUE Collection on syntynyt kolmen veljeksen tahdosta valmistaa korkealaatuisia ulkokalusteita, joissa yhdistyvät nykyaikainen muotoilu ja parhaat materiaalit.

Taustalla ovat kolmannessa polvessa puutuotteita valmistavat veljekset Janne, Jani ja Jyrki Järvinen sekä yritys nimeltä Järvi Z Oy. Vuonna 1991 perustettu Järvi Z Oy on Evijärvellä sijaitseva perheyritys, joka on erikoistunut valmistamaan ulkokalusteita sekä muita puutuotteita. Yrityksen on perustanut veljesten isä, Reima Järvinen. 

”Puun työstäminen ja perheyrittäjyys ovat meille elämäntapa, jonka olemme saaneet verenperintönä. Lapsista saakka olemme kulkeneet isän mukana ja nähneet kaikki vaiheet puun istuttamisesta sen työstämiseen valmiiksi tuotteiksi.”

HAVUE Collection | Historia

Ulkokalusteita on tähän saakka valmistettu isän Reima Järvisen mukaan nimetyn Reimann-tuotemerkin alla. Veljekset ovat jatkaneet isänsä työtä ulkokalusteiden valmistuksen parissa tuoden siihen uudenlaista osaamista ja näkökulmaa. Uusien näkökulmien myötä syntyi myös Järvi Z Oy:n uusi tuotebrändi, HAVUE Collection.

“Nimessä HAVUE yhdistyvät materiaalina käytettävä havupuu sekä Evijärvi, jossa kalusteet valmistetaan.”


Nimessä HAVUE yhdistyvät materiaalina käytettävä havupuu sekä Evijärvi, jossa kalusteet valmistetaan.

HAVUE Collection on kokoelma nykyaikaisia ulkokalusteita, jotka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteet valmistetaan omalla tehtaalla, Evijärvellä. Ulkokalusteissa yhdistyvät moderni suomalainen muotoilu ja parhaat, huolella valitut materiaalit.

Merkittävässä osassa uutta tuotebrändiä on myös tavoite hyvästä asiakaskokemuksesta. ”Kun tuotteita myydään oman verkkokaupan kautta, voidaan itse olla luomassa hyvää asiakaskokemusta – palvella asiakasta loppuun saakka.”

HAVUE Collection | Järviset

Perheyrityksen 30-vuotisen taipaleen varrelle on mahtunut onnistumisten lisäksi myös epäonnea, kuten tulipalo, joka tuhosi yhdessä hartiavoimin rakennetun tehdasrakennuksen ja pysäytti hetkessä koko yritystoiminnan. Vuosien varrella sattuneet vastoinkäymiset ja niiden voittaminen ovat lujittaneet veljesten luottamusta toisiinsa ja uskoa selviytymiseen haastavimmistakin tilanteista. Kaiken taustalla on luja tahto työllistää itsensä omalla osaamisellaan, tavalla josta voi olla ylpeä.


Kaiken taustalla on luja tahto työllistää itsensä omalla osaamisellaan, tavalla josta voi olla ylpeä.

Shopping Cart