LAITURI

Design Jyrki Järvinen

LAITURI

Ulkotiloihin suunniteltu moderni kalustemallisto, johon kuuluu pöytä sekä pinoutuva ulkotuoli. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Näytetään ainoa tulos

LAITURI on Jyrki Järvisen alun alkaen Reimann-tuotemerkille vuonna 2017 suunnittelema tuotesarja. Toimme sen uudistetun version osaksi uutta HAVUE Collectionia.

Uudistuksessa on säilytetty tuotteiden parhaat puolet kuten mitoitus ja muotoilu. Värit, materiaalit sekä viimeistely on päivitetty vastaamaan tämän päivän tarpeita ja HAVUE Collectionin laatuvaatimuksia. Uutta tuotteissa ovat kaikkiin HAVUE Collection -ulkokalusteisiin valikoidut korkealaatuiset puumateriaalit, uudenlainen pintakäsittely sekä samalla aiempaa laadukkaampi viimeistely.

LAITURI-malliston tuoli on muotoilultaan jykevän maskuliininen. Se pysyy paikoillaan kovemmassakin tuulessa. LAITURI-pöytä on selkeän ryhdikäs ja pelkistetty terassipöytä. Kannen tasainen rimoitus tuo mieleen kesäisen laiturin.

Jyrki Järvisen suunnitteleman LAITURI-malliston tuotteet valmistetaan suomalaisesta männystä. Kaikki HAVUE Collection -tuotteet valmistetaan Suomessa.

Ulkona käytettäville kalusteille on monta nimitystä: terassikalusteet, puutarhakalusteet, kesäkalusteet, ulkokalusteet, parvekekalusteet ja pihakalusteet. Olemme tehneet valinnan käyttää HAVUE Collection -tuotteista nimitystä ulkokalusteet, koska niitä voi käyttää monenlaisissa ulkotiloissa, eikä käyttöajan tarvitse rajoittua pelkkään kesään.

Shopping Cart