Materiaalit ja värit

Parhaat, huolella valitut materiaalit

Olemme valinneet tuotteisiimme laadukkaita materiaaleja sekä nykyaikaiseen ja moderniin sisustustyyliin ja arkkitehtuuriin sopivia, pitkäikäisiä värivaihtoehtoja. Tälle sivulle olemme koonneet kaikki HAVUE Collection -ulkokalusteiden materiaali- ja värivaihtoehdot.

HAVUE Collection -tuotteet on valmistettu parhaista, huolella valituista materiaaleista.

METSÄMÄNTY (Pinus sylvestris)

Käytämme tuotteissamme Suomessa kasvanutta metsämäntyä (Pinus sylvestris), joka tulee meille pieniltä suomalaisilta sahoilta. Mänty soveltuu hyvin ulkokalusteiden materiaaliksi.
Männystä valmistettuihin tuotteisiin olemme valinneet peittävän pintakäsittelyn. Se tekee tuotteen väristä tasaisen, mutta pinnassa näkyy edelleen puun luonnollista syykuviointia ja satunnaisia oksakohtia. Osaan tuotteista käytämme vähä- ja terveoksaista ja toisiin kokonaan oksatonta mäntyä.

HAVUE Collection | Materiaali mänty musta
musta mänty
Materiaali, valkoinen mänty | HAVUE Collection -ulkokalusteet
valkoinen mänty

ACCOYA® (Pinus radiata)

Accoya® on ekologista, todistetusti myrkytöntä, säänkestävää puumateriaalia, joka on valmistettu Pinus radiata -männystä. Accoyasta tekee erityisen tapa. jolla se on käsitelty.
Accoyta on oksatonta ja siksi olemme valinneet siitä valmistettuihin tuotteisiin kuultavia pintakäsittelyvaihtoehtoja. Värivaihtoehdoista Naturel on luonnonvärinen. Siinä on väritön lakka suojaamassa puuta. Kuultomustassa puu on pintakäsitelty tummalla sävyllä, jonka päällä on myös suojaava lakka.

Accoya-puumateriaalille on myönnetty FCS-sertifikaatti ja Joutsenmerkki.

Materiaali Accoya kuultomusta | HAVUE Collection
kuultomusta Accoya
Materiaali Accoya naturel | HAVUE Collection
naturel Accoya

METALLI

Osassa tuotteistamme on metallinen runko, jossa on pulverimaalattu pinta. Teräsrunko on itsessään kestävä ja maali pidentää sen käyttöikää.

HAVUE Collection | Materiaali mänty musta
musta metalli

VERHOILU

Tuotteemme verhoillaan ulkokäyttöön tarkoitetuilla verhoilukankailla. Valitsemissamme Sunbrella-kankaissa on erittäin hyvä valonkesto, joka estää niiden haalistumista auringossa. Kankaat ovat likaa ja kosteutta hylkiviä sekä vesipestäviä. Kankaat itsessään eivät homehdu, eivätkä pinnalle lian ja kosteuden myötä tulleet homeet tai itiöt vahingoita kangasta. Kangas on läpivärjättyä, eikä sen väri haalistu auringossa.

Kankaat ovat Öko-Tex-standardien mukaisia, eli ne eivät tutkitusti sisällä haitta-aineita. Kankaiden materiaalina on 100 % Sunbrella-akryyli.

Verhoilu SB Natte | HAVUE Collection
Sunbrella Natté Sooty
Shopping Cart