ELOKUU

Design Rami Santala

ELOKUU

Ulkotilan lounge-tuotesarja, jossa on moderni ja selkeä muotokieli sekä pinoutuvat tuolit. HAVUE Collection -ulkokalusteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Näytetään kaikki 5 tulosta

ELOKUU-malliston kalusteet on suunniteltu parvekkeille, terasseille ja puutarhoihin, niin yksityisiin kuin julkisiin tiloihin. Suunnittelun lähtökohtana ovat olleet Pohjoismaiden vuodenaikojen ja sään tuomat vaatimukset. Selkeä muotokieli, tuolin pinoutuvuus sekä materiaalivalinnat tukevat tuotteen käyttötarkoitusta.  Teräs luo kestävän ja siron rungon, ja puu istuinmateriaalina tuo lämpöä pohjoisen viileisiin kesiin. Visuaalisesti mallisto on kotonaan myös modernimmissa kohteissa. Se tuo ulkotilan huonekaluihin korkean viimeistelyn — laajentaa olohuoneen puutarhaan.

ELOKUU-malliston ensimmäinen tuote, lounge-tuoli, sijoittui 17 finalistin joukkoon Puuteollisuusyrittäjät ry:n ja Ornamo ry:n järjestämässä Suomalainen huonekalu -suunnittelukilpailussa vuonna 2020.

HAVUE Collection on kokoelma nykyaikaisia ulkokalusteita, jotka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Valmistamme kalusteet Suomessa, omalla tehtaallamme Evijärvellä.

HAVUE Collection -ulkokalusteet ovat muotoilultaan nykyaikaisia. Ne sopivat moderniin skandinaaviseen sisustustyyliin sekä pohjoismaiseen arkkitehtuuriin. Moderneilla ulkokalusteilla voi tuoda nykyaikaista tyyliä myös vanhemman talon pihaan ja puutarhaan.

Kalusteiden värivalinnoissa on otettu huomioon niiden yhdisteltävyys talojen ja rakennusten julkisivuissa käytettyihin väreihin ja materiaaleihin, ulkoverhoukseen ja terassimateriaaleihin.

Meille on tärkeää myös tuotteiden käytännöllisyys ja käytön helppous. Siksi HAVUE Collection -tuotteet ovat helppohoitoisia ja tuolit pinottavia.

Shopping Cart