AARI

Design Pekka Berg

AARI

Kotimaiset AARI-pöytäryhmät terassille, parvekkeelle, puutarhaan tai muihin ulkotiloihin. HAVUE Collection -ulkokalusteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Näytetään kaikki 12 tulosta

AARI-ulkokalusteiden muotoilussa toistuvat kaaren muodot, jotka antavat kalusteille pehmeyttä ja ilmavuutta. Penkkien istuinosan kaarevuus parantaa myös istuinmukavuutta. AARI on moderni versio perinteisestä pirtinpöydästä penkkeineen. Sijoita AARI pöytäryhmä modernin talon tai vapaa-ajan asunnon terassille tai tuo sillä nykyaikaista ilmettä perinteisempään pihapiiriin.

Kaikki HAVUE Collection -tuotteet valmistetaan Suomessa.

AARI on tuotesarja, jonka Pekka Berg suunnitteli alun perin Reimann-tuotemerkille vuonna 2010. Toimme sen uudistetun version osaksi uutta HAVUE Collectionia.

Uudistuksessa on säilytetty tuotteiden parhaat puolet, kuten mitoitus ja muotoilu. Värit, materiaalit sekä viimeistely on päivitetty vastaamaan tämän päivän tarpeita ja HAVUE Collectionin laatuvaatimuksia.

Uutta tuotteissa ovat kaikkiin HAVUE Collection -ulkokalusteisiin valikoidut korkealaatuiset puumateriaalit, uudenlainen pintakäsittely sekä samalla aiempaa laadukkaampi viimeistely. Lisäksi entinen Reimann Country -tuotesarja sai uuden, suomenkielisen nimen AARI.

Uusi nimi AARI tarkoittaa pinta-alan yksikköä. Se on myös lyhennetty versio tuotesarjan muotokielestä kertovasta sanasta KAARI.

Shopping Cart