Pöydät

Pöydät

Modernit ja helppohoitoiset, kotimaiset pöydät terassille, parvekkeelle patiolle tai muihin ulkotiloihin.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Etsitkö pöytää terassillesi? Millaisen pöydän haluaisit? Sopisiko kotimainen, muotoilultaan moderni, ulkokäyttöön tarkoitettu pöytä, joka on myös kestävä ja helppohoitoinen?

Pöydät-kategoriasta löydät kaikkien mallistojemme pöydät: ruokapöydät, sohvapöydät ja muut ulkokäyttöön tarkoitetut pöydät.

Sijoita ruokapöytä kesäkeittiön tai grillin läheisyyteen ja luo viihtyisä tila kesän ruokailuhetkille. Mallistojemme isoimmat ruokapöydät soveltuvat 6–8 henkilölle ja pienimmät 2–4 henkilölle, joten vaihtoehtoja löytyy niin terassille kuin parvekkeelle.

HAVUE Collection -valikoimasta löydät myös sohvapöydät ja muut pienemmät terassipöydät pariksi sohville tai tuoleille täydentämään ulkotilojen sisustusta.

Luo kesäinen kattaus terassin ruokapöydälle ja kokoa ystäväsi pöydän ympärille. Kaunis, mutta vakaa ruokapöytä on paras pohja kesän kattauksille.

Parhaat ulkokalusteet täyttävät tehtävänsä, mutta ilahduttavat myös käytännöllisyydellään ja kauniilla muotoilullaan. Ne on suunniteltu helppohoitoisiksi, jotta sinä voisit keskittyä nauttimaan kesästä.

Helppohoitoinen pöytä hylkii vettä ja likaa. Valitsemamme pintakäsittely tekee HAVUE Collection -tuotteista helppohoitoisia. Olemme valinneet materiaalit ja suunnitelleet ja valmistaneet tuotteet niin, että niiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. Lisäksi tuotteiden elinkaarta voi pidentää useilla tavoilla.

Olemme koonneet sivulle Käyttö ja huolto tarkempia ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että ulkokalusteesi säilyvät hyvänä mahdollisimman pitkään.

HAVUE Collection -tuotteet valmistetaan parhaista, huolella valituista materiaaleista, perheyrityksemme omalla tehtaalla Evijärvellä.

Shopping Cart