SUVANTO moduulisohva

Design Samuli Helavuo

SUVANTO moduulisohva

Ulko- ja sisätiloihin suuniteltu moduulisohva, jonka osista voi koota erilaisia kokonaisuuksia. Rakenteessa yhdistyy teräs sekä Accoya puu, joka tekee kalusteesta säänkestävän sekä helppohoitoisen. Moderni sekä ajaton muotoilu sopii täydellisesti nykyaikaiseen rakennusarkkitehtuuriin.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Muotoilija Samuli Helavuo lähti luonnostelemaan kohtuullisen kompaktiin tilaan sopivia, helposti muunneltavia sohvakalusteita. Hänen tavoitteenaan oli muotoilla sohvat ilmeeltään tunnistettaviksi, muotokieleltään pitkäikäisiksi, rakenteeltaan ja materiaalivalinnoiltaan tarkoituksenmukaisiksi sekä laadukkaiksi. Lopputuloksena syntyi modulaarinen sohvakalusto, SUVANTO.

Nauti leppoisista kesäpäivistä SUVANTO-sohvalla loikoillen.

SUVANTO-mallisto on suunniteltu ensisijaisesti sijoitettavaksi katetuille terasseille ja parvekkeille. Samuli Helavuo toivoo, että ne ihmiset, jotka arvostavat ajatonta estetiikkaa, kestävää laatua ja kalusteiden muunneltavuutta, löytävät SUVANTO-sohvista itselleen sopivan kokonaisuuden.

HAVUE Collection on kokoelma nykyaikaisia ulkokalusteita, jotka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Valmistamme kalusteet omalla tehtaallamme Evijärvellä.

HAVUE Collection ulkokalusteet ovat muotoilultaan nykyaikaisia ja ne sopivat moderniin skandinaaviseen sisustustyyliin sekä pohjoismaiseen arkkitehtuuriin. Modernien ulkokalusteiden avulla voi tuoda ajatonta tyyliä myös vanhemman talon pihaan ja puutarhaan.

Kalusteiden värivalinnoissa otetaan huomioon niiden yhdisteltävyys talojen ja rakennusten julkisivuissa käytettyihin väreihin ja materiaaleihin, ulkoverhoukseen ja terassimateriaaleihin.

Shopping Cart