Pöytäryhmät

Pöytäryhmät

Modernit ja helppohoitoiset, kotimaiset pöytäryhmät kesäisiin ruokailuhetkiin.

Näytetään kaikki 7 tulosta

Ruokailuhetket ulkona kuuluvat kesään: Aamukahvit kodin terassilla tai parvekkeella, lomapäivien ruokailut mökillä tai illan grillijuhlat ystävien kesken.

HAVUE Collection -ruokaryhmät soveltuvat terassille, parvekkeelle tai muihin ulkotiloihin. Valitse valmis ulkokalustesetti tai yhdistele pöytiä, tuoleja ja penkkejä mielesi mukaan. Pöytäryhmistä on saatavilla eri kokoja. Mittaamalla varmistat omalle terassillesi parhaiten sopivan koon.

HAVUE Collection -tuotteet valmistetaan parhaista, huolella valituista materiaaleista, perheyrityksemme omalla tehtaalla Evijärvellä.

Ulkotilojen sisustamisessa kalusteet ja niiden valinta nousevat tärkeään rooliin. Panosta siis kauniisiin, kestäviin ja helppohoitoisiin ulkokalusteisiin, jotka luovat raamit terassien ja muiden ulkotilojen sisustukselle. Ulkotiloissa tekstiilien ja muiden sisustuselementtien käyttöä rajoittavat sääolosuhteet ja niiden vaihtelu. Lasitetuilla ja katetuilla terasseilla on monipuolisemmat mahdollisuudet sisustamiseen.

Sijoita HAVUE Collection -ulkokalusteet modernin talon tai mökin terassille tai tuo niillä nykyaikaista ilmettä perinteisempään pihapiiriin.

Ulkona käytettäville kalusteille on monta nimitystä: puutarhakalusteet, kesäkalusteet, terassikalusteet, ulkokalusteet, parvekekalusteet ja pihakalusteet. Olemme tehneet valinnan käyttää HAVUE Collection -tuotteista nimitystä ulkokalusteet. HAVUE Collection -ulkokalusteita voi käyttää niin kotona, mökillä kuin julkitiloissa.

Parhaat ulkokalusteet täyttävät tehtävänsä, mutta ilahduttavat myös käytännöllisyydellään ja kauniilla muotoilullaan. Ne on suunniteltu helppohoitoisiksi, jotta sinä voisit keskittyä nauttimaan kesästä.

Valitsemamme pintakäsittely tekee HAVUE Collection -tuotteista helppohoitoisia. Olemme valinneet materiaalit ja suunnitelleet ja valmistaneet tuotteet niin, että niiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. Lisäksi tuotteiden elinkaarta voi pidentää useilla tavoilla.

Olemme koonneet sivulle Käyttö ja huolto tarkempia ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että ulkokalusteesi säilyvät hyvänä mahdollisimman pitkään.

Kaikki HAVUE Collection -tuotteet valmistetaan Suomessa.

Shopping Cart