Projektimyynti

Arkkitehti, sisustusarkkitehti, maisema-arkkitehti, puutarhasuunnittelija tai sisustussuunnittelija.

Etsitkö ulkokalusteita projektikohteeseen?

HAVUE Collection -ulkokalusteista löytyy vaihtoehtoja sekä julki- että yksityistiloihin. Monet tuotteiden ominaisuudet, kuten tuolien pinottavuus ja materiaalien kestävyys ja helppohoitoisuus, tekevät niistä myös julkitiloihin soveltuvia.

Projektimyyntimme palvelee yritysasiakkaita. Pienemmät tuotemäärät voi tilata suoraan verkkokaupastamme myös yritysasiakkaana. Pyydä tarjous isommista tuotemääristä tai räätälöidyistä tuotteista.

HAVUE Collection -tuotteet ovat tilattavissa projektikohteisiin, myös erikoisväreillä tai räätälöidyillä verhoiluvaihtoehdoilla.

Valmistamme puumateriaaleista mittatilauksena myös muita tuotteita ja kalusteita ulkotiloihin. Pääasiallisina materiaaleina käytämme mäntyä ja Accoya-puuta.

Pyydä meiltä suunnittelijoiden käyttöön tarkoitetut materiaali- ja värimallit. Tulemme mielellämme esittelemään tuotteita myös henkilökohtaisesti.

Ota yhteyttä

Jani Järvinen
+358 400 581 001
jani.jarvinen@havuecollection.fi

Haluatko kuulla uutuuksista ensimmäisten joukossa? Tai saada tietoa tuotteistamme ja niiden ominaisuuksista? Liity sähköpostilistallemme.

Shopping Cart