Tuolit ja penkit

Tuolit ja penkit

Kotimaiset, modernit ja helppohoitoiset tuolit ja penkit terassille tai muihin ulkotiloihin.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Istahda hetkeksi tai viivy pidempään. Tästä kategoriasta löydät kaikki HAVUE Collection -tuolit ja -penkit. Käytä tuoleja tai penkkejä yksistään tai yhdistä pöytien kanssa.

Pinottavat tuolimme vievät varastossa vähemmän tilaa. Kevyitä tuoleja on helppo siirrellä, painavammat taas pysyvät pystyssä säällä kuin säällä.

Parhaat ulkokalusteet täyttävät tehtävänsä, mutta ilahduttavat myös käytännöllisyydellään ja kauniilla muotoilullaan. Ne on suunniteltu helppohoitoisiksi, jotta sinä voisit keskittyä nauttimaan kesästä.

Valitsemamme pintakäsittely tekee HAVUE Collection -tuotteista helppohoitoisia. Olemme valinneet materiaalit ja suunnitelleet ja valmistaneet tuotteet niin, että niiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. Lisäksi tuotteiden elinkaarta voi pidentää useilla tavoilla.

Olemme koonneet sivulle Käyttö ja huolto tarkempia ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että ulkokalusteesi säilyvät hyvänä mahdollisimman pitkään.

HAVUE Collection -tuotteet valmistetaan parhaista, huolella valituista materiaaleista, perheyrityksemme omalla tehtaalla Evijärvellä.

Shopping Cart