Istuinryhmät

Istuinryhmät

Ulkotilojen istuinryhmät rennompaan istumiseen ja auringossa loikoiluun.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Valitse moderniin skandinaaviseen tyyliin sopivat, kotimaiset HAVUE Collection -ulkokalusteet.

Tästä kategoriasta löydät ulkotiloihin tarkoitetut sohvaryhmät sekä lounge-istuinryhmät. Istuinryhmät sisältävät ulkosohvia, sohvamoduuleja, sohvapöytiä, lounge-tuoleja, lepotuoleja ja pieniä pöytiä. Valitse valmis ulkokalustesetti tai yhdistele vapaasti eri mallistojen tuotteita ja kokoa sopiva istuinryhmä terassillesi.

Parhaat terassisohvat tarjoavat mukavan paikan nauttia auringosta ja ulkoilmasta, mutta ovat myös kestäviä ja helppohoitoisia. Kalusta takapihan terassille rento oleskelupaikka, jossa voit viettää aikaa perheen tai ystävien kesken tai vallata koko sohvan vain itsellesi. Toteuta istuinryhmän avulla pihallesi toinen olohuone.

Lounge-istuinryhmä soveltuu mainiosti etupihalle sisäänkäynnin läheisyyteen tai takapihan terassille. Vai haluaisitko kenties modernin lounge-istuinryhmän saunamökin terassille? Voisit vilvoitella mukavasti tuolilla istuen ja asettaa virvokkeet käden ulottuvilla olevalle pienelle terassipöydälle.

Luo huoleton kesäkeidas katetulle terassille tai aseta aurinkopurje istuinryhmän ylle. Taivasalla voit suojata kalusteesi ulkokäyttöön soveltuvalla peitteellä silloin kun et käytä niitä.

HAVUE Collection -tuotteet valmistetaan parhaista, huolella valituista materiaaleista, perheyrityksemme omalla tehtaalla Evijärvellä.

Parhaat ulkokalusteet täyttävät tehtävänsä, mutta ilahduttavat myös käytännöllisyydellään ja kauniilla muotoilullaan. Ne on suunniteltu helppohoitoisiksi, jotta sinä voisit keskittyä nauttimaan kesästä.

Shopping Cart