, ,

AARI-pöytäryhmä, 6 hlö, naturel Accoya

2,942.00 Sisältää alv. 24%

Ulkokäyttöön suunniteltu moderni pöytäryhmä, joka soveltuu esimerkiksi terassille, patiolle tai isolle parvekkeelle. AARI-ulkokalusteiden muotoilussa toistuvat kaaren muodot. Istuinosan kaarevuus parantaa penkkien istuinmukavuutta.

Sijoita AARI-pöytäryhmä modernin talon tai mökin terassille tai tuo sillä nykyaikaista ilmettä perinteisempään pihapiiriin.

Pöytäryhmä sisältää 2 AARI-penkkiä sekä yhden AARI-pöydän.

  • Maksuton toimitus Suomessa
  • Toimitusaika noin 1 viikko

Varasto loppu

794.00 Sisältää alv. 24%

Varasto loppu

1,354.00 Sisältää alv. 24%

Varasto loppu

Design: Pekka Berg
Koko: 6 henkilöä
Aari pöytä P 180 cm, L 80 cm, K 74 cm
Aari penkki P 158 cm, S 39 cm, K 44 cm
Materiaali: Accoya
Väri: naturel

  • Helppohoitoinen
  • Valmistettu Suomessa
  • Materiaalina ekologinen Accoya

Valitsemamme pintakäsittely tekee HAVUE Collection -ulkokalusteista helppohoitoisia. Olemme koonneet sivulle Käyttö ja huolto tarkempia ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että tuotteet säilyvät hyvänä mahdollisimman pitkään.

AARI on tuotesarja, jonka Pekka Berg suunnitteli alun perin Reimann-tuotemerkille vuonna 2010. Toimme sen uudistetun version osaksi uutta HAVUE Collectionia.

Uudistuksessa on säilytetty tuotteiden parhaat puolet, kuten mitoitus ja muotoilu. Värit, materiaalit sekä viimeistely on päivitetty vastaamaan tämän päivän tarpeita ja HAVUE Collectionin laatuvaatimuksia.

Uutta tuotteissa ovat kaikkiin HAVUE Collection -ulkokalusteisiin valikoidut korkealaatuiset puumateriaalit, uudenlainen pintakäsittely sekä samalla aiempaa laadukkaampi viimeistely. Lisäksi entinen Reimann Country -tuotesarja sai uuden, suomenkielisen nimen AARI.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AARI-pöytäryhmä, 6 hlö, naturel Accoya”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart