AARI-pöytäryhmä, 4 hlö

1,673.00 Sisältää alv. 24%

Ulkokäyttöön suunniteltu moderni pöytäryhmä, joka soveltuu erityisesti parvekkeelle tai pienelle terassille. AARI-ulkokalusteiden muotoilussa toistuvat kaaren muodot. Istuinosan kaarevuus parantaa penkin istuinmukavuutta.

Sijoita AARI-pöytäryhmä modernin talon tai mökin terassille tai tuo sillä nykyaikaista ilmettä perinteisempään pihapiiriin.

Pöytäryhmä sisältää 4 AARI-penkkiä sekä yhden AARI-ruokapöydän. Halutessasi voit muokata tilattavien tuotteiden määriä ostoskorissa.

  • Maksuton toimitus Suomessa
  • Toimitusaika noin 1 viikko
Väri
269.00 Sisältää alv. 24%
Väri
597.00 Sisältää alv. 24%
Osastot: ,

Design: Pekka Berg
Koko: 4 henkilölle
AARI-pöytä P 80 cm, L 80 cm, K 74 cm
AARI-penkki P 56 cm, S 39 cm, K 44 cm
Materiaali: mänty
Väri: musta tai valkoinen

  • Helppohoitoinen
  • Valmistettu Suomessa
  • Materiaalina suomalainen metsämänty

Valitsemamme pintakäsittely tekee HAVUE Collection -ulkokalusteista helppohoitoisia. Olemme koonneet sivulle Käyttö ja huolto ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että tuotteet säilyvät hyvänä mahdollisimman pitkään.

AARI on tuotesarja, jonka Pekka Berg suunnitteli alun perin Reimann-tuotemerkille vuonna 2010. Toimme sen uudistetun version osaksi uutta HAVUE Collectionia.

Uudistuksessa on säilytetty tuotteiden parhaat puolet, kuten mitoitus ja muotoilu. Värit, materiaalit sekä viimeistely on päivitetty vastaamaan tämän päivän tarpeita ja HAVUE Collectionin laatuvaatimuksia.

Uutta tuotteissa ovat kaikkiin HAVUE Collection -ulkokalusteisiin valikoidut korkealaatuiset puumateriaalit, uudenlainen pintakäsittely sekä samalla aiempaa laadukkaampi viimeistely. Lisäksi entinen Reimann Country -tuotesarja sai uuden, suomenkielisen nimen AARI.

Väri

Musta, Naturel, Valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AARI-pöytäryhmä, 4 hlö”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart