,

LAITURI-terassipöytä

796.00 Sisältää alv. 24%

LAITURI on ulkokäyttöön suunniteltu pöytä, joka soveltuu kaikkiin ulkotiloihin. Pöytä on muotoilultaan selkeän ryhdikäs ja pelkistetty. Kannen tasainen rimoitus tuo mieleen kesäisen laiturin.

Peittävä pintakäsittely tekee tuotteen väristä tasaisen, mutta pinnassa näkyy edelleen puun luonnollista syykuviointia sekä satunnaisia oksakohtia.

LAITURI-terassipöytä soveltuu yhdistettäväksi monenlaisiin tuoleihin, mutta suosittelemme yhdistämään sen samaan sarjaan kuuluvien LAITURI-tuolien kanssa.

Tuote on koottava ja se toimitetaan osina. Koottavan pöydän voi halutessaan myös purkaa osiin talvisäilytyksen ajaksi. Tuotepakkaus sisältää suojanastat jalkojen alle.

  • Maksuton toimitus Suomessa
  • Toimitusaika noin 1 viikko

Saatavuus: 5 varastossa

Osastot: ,

Design: Jyrki Järvinen
Koko: P 157 cm, L 80 cm, K 74,5 cm
Materiaali: mänty
Väri: musta
Paino: 30 kg

  • Helppohoitoinen
  • Valmistettu Suomessa
  • Materiaalina kotimainen mänty

Valitsemamme pintakäsittely tekee HAVUE Collection -ulkokalusteista helppohoitoisia. Olemme koonneet sivulle Käyttö ja huolto tarkempia ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että tuotteet säilyvät hyvänä mahdollisimman pitkään.

LAITURI on Jyrki Järvisen alun alkaen Reimann-tuotemerkille vuonna 2017 suunnittelema tuotesarja. Toimme sen uudistetun version osaksi uutta HAVUE Collectionia.

Uudistuksessa on säilytetty tuotteiden parhaat puolet kuten mitoitus ja muotoilu. Värit, materiaalit sekä viimeistely on päivitetty vastaamaan tämän päivän tarpeita ja HAVUE Collectionin laatuvaatimuksia. Uutta tuotteissa ovat kaikkiin HAVUE Collection -ulkokalusteisiin valikoidut korkealaatuiset puumateriaalit, uudenlainen pintakäsittely sekä samalla aiempaa laadukkaampi viimeistely.

Ulkona käytettäville ruokapöydille on monta nimitystä: terassipöytä, parvekepöytä, ulkopöytä, pihapöytä. Sijoita LAITURI-ruokapöytä ulos ja ruokaile raikkaassa ulkoilmassa perheen tai ystävien kanssa. Kokoa kotimainen pöytäryhmä yhdistämällä pöytä LAITURI-malliston tuoleihin.

Paino 30 kg (kilogramma)
Mitat 157 × 80 × 74.5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LAITURI-terassipöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart