,

LAITURI-tuoli

445.00 Sisältää alv. 24%

Ulkokäyttöön suunniteltu pinoutuva tuoli.

LAITURI-tuoli on tukeva – se pysyy paikoillaan kovemmassakin tuulessa. Käsinojien ansiosta tuolissa on hyvä istua ja siitä on myös helppo nousta ylös. LAITURI-tuoli on muotoilultaan ryhdikkään maskuliininen. Muotoilultaan selkeän ja pelkistetyn LAITURI-malliston pinottavissa tuoleissa on kaunis viuhkamainen istuinosa.

Peittävä pintakäsittely tekee tuotteen väristä tasaisen, mutta lähemmin tarkasteltuna pinnan muodoissa näkyy edelleen puun luonnollista syykuviointia sekä satunnaisia oksakohtia.

Yhdistä tuolit samaan sarjaan kuuluvan LAITURI-pöydän kanssa.

Tuote on koottava, ja se toimitetaan osina. Tuotepakkaus sisältää suojanastat tuolin jalkojen alle.

  • Maksuton toimitus Suomessa
  • Toimitusaika noin 1 viikko

Saatavuus: 24 varastossa

Design: Jyrki Järvinen
Koko: K 75 cm, L 62 cm, S 62 cm, istuinkorkeus 45,5 cm
Materiaali: mänty
Väri: musta
Paino: 8 kg

  • Pinottava tuoli
  • Helppohoitoinen
  • Valmistettu Suomessa
  • Materiaalina suomalainen mänty

Valitsemamme pintakäsittely tekee HAVUE Collection -ulkokalusteista helppohoitoisia. Olemme koonneet sivulle Käyttö ja huolto tarkempia ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että tuotteet säilyvät hyvänä mahdollisimman pitkään.

Pinoutuvuus helpottaa tuolien mahdollista talvisäilytystä ja tuolin voi halutessaan myös purkaa osiin säilytyksen ajaksi.

LAITURI on Jyrki Järvisen alun alkaen Reimann-tuotemerkille vuonna 2017 suunnittelema tuotesarja. Toimme sen uudistetun version osaksi uutta HAVUE Collectionia.

Uudistuksessa on säilytetty tuotteiden parhaat puolet kuten mitoitus ja muotoilu. Värit, materiaalit sekä viimeistely on päivitetty vastaamaan tämän päivän tarpeita ja HAVUE Collectionin laatuvaatimuksia. Uutta tuotteissa ovat kaikkiin HAVUE Collection -ulkokalusteisiin valikoidut korkealaatuiset puumateriaalit, uudenlainen pintakäsittely sekä samalla aiempaa laadukkaampi viimeistely.

Ulkona käytettäville tuoleille on monta nimitystä: puutarhatuoli, terassituoli, parveketuoli, ulkotuoli, pihatuoli, aurinkotuoli. LAITURI-tuoleja voi käyttää monenlaisissa ulkotiloissa, eikä käyttöajan tarvitse rajoittua pelkkään kesään.

Paino 8 kg (kilogramma)
Mitat 62 × 62 × 75 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LAITURI-tuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart